Следвайте ни

Пазете децата си! Странен тип преследва момиченца в Асеновград

viber icon

Майка от Асеновград е ужасена от странен мургав тип, който кръжи из Асеновград. Той преследвал 14-годишната й дъщеря и проявявал интерес към нея.

"Следял е дъщеря ми в Голямата алея. На моста до хотел "Асеновец" е започнал да й говори, че искал да се запознае с нея. Вървял след нея до Муца, после тя дойде на работата ми и ми разказа всичко. Тръгваме си след час, поиска да си вземе бургер от автогарата.                                                   Оставих я там, а аз отидох да напазарувам в Била, с уговорката да се чакаме отпред. Като излязох, нея още я нямаше. Гледам един циганин върви до нея и нещо й говори. Същият, който я следи. Видях го добре. Развиках му се, но той бързо тръгна към гарата. Предупредете децата си. Ще отидем до полицията", разказва разтревожената майка.

Тя е алармирала за странника и в социалните мрежи, написала е и кратко описание - на около 40 години, с прошарена коса, слаб и висок около 173 см. Опитала е и да го заснеме. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?