46

Пътуваща платформа събира талантливи артисти от Асеновград

На 31 октомври и 1 ноември талантливи артисти от Асеновград ще имат възможността да се изявят на професионалната сцена на Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство, която гостува на града в рамките на два дни.

Пътуващата платформа дава поле за изява на талантливи прохождащи банди, соло изпълнители, артисти, творчески колективи, вокални формации и групи, самодейци, художници и отправя отворената си покана за включването им в артистичната програма през двата дни.

Всеки, който желае да се присъедини и изяви, може да попълни кратка форма със заявка за участие, като последва следната връзка. Желаещите могат да се свържат с
организаторите на e-mail: [email protected]


Платформата води своето начало от Пловдив и обикаля както периферията на града, така и различни населени места в цялата страна. “Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство” оформя артистична зона за творчество, която предоставя възможност за изява на локални автори и артисти.

Освен със сценична програма, зоната е оборудвана и за демонстрации на занаяти, ръчно творчество, работилници за деца, уъркшопове и изложби. Събитието е подкрепено от Община Асеновград и местни културни институти. Очакваме асеновградчани и гости на града да се посетят
артистичните събития в края на месеца, когато програмата ще протече с дневни творчески работилници за малки и големи и сценична програма в следобедно-вечерните часове.

Основната цел на проекта “Мобилна творческа мрежа за култура и изкуство” е да създаде ефективна и устойчива платформа за насърчаване на разнообразието в областта на културата и изкуствата чрез осигуряване на широка обществена достъпност до културно съдържание и форми.


Повече информация за проекта и изминалите издания можете да намерите тук:
https://incubator.bg/mobile-creative-network-culture-and-art/

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?