Следвайте ни

Онлайн конкурс за стих в рими послучай Деня на християнското семейство

viber icon

Община Асеновград обявява детски онлайн конкурс за кратко стихотворение. Поводът и темата са "Ден на християнското семейство" (21-ви ноември). В конкурса могат да участват ученици, посещаващи учебни заведения на територията на община Асеновград. Възрастовата граница е от 10 г. до 14 г.

Приоритет за общинското ръководство е, както физическото, така и интелектуалното развитие на подрастващото поколение в Асеновград. Целта на конкурса е да провокира въображението и творчеството у децата. Стихотворението трябва да се състои от точно два куплета (осем редчета) и да е подредено в рими. Стихчетото трябва да има и заглавие. Асенивградчани ще решат кое стихотворение да стане победител.

Желаещите да участват в творческата надпревара, трябва да изпратят стихотворението си на лично съобщение във Facebook страницата на община Асеновград: https://www.facebook.com/ObshtinaAsenovgrad, като впишат трите си имена, телефонен номер за  връзка с родител, както и в кое училище и кой клас са ученици. Срокът за участие е от днес (09.11.20 г.) до 23:59 ч. на 21.11.20 г. Гласуването ще се проведе отново онлайн в страницата на община Асеновград, като първите три творби, събрали най-голям брой лайкове, ще бъдат класирани в челната тройка и ще бъдат наградени. Наградите засега ще запазим в тайна, като в аванс съобщаваме, че творбите на победителите ще бъдат публикувани на официалния интернет сайт на община Асеновград.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?