Следвайте ни

Огнен ад в Асеновград! Изгоряха общинска сграда и три коли

viber icon

Бивш квартален клуб в Асеновград и три паркирани до него автомобила изгоряха в пожар, лумнал преди зазоряване в неделя, съобщават от Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“.

Сигналът за огненото бедствие е бил подаден в 4.54 ч. на 16 февруари, като било съобщено, че гори сграда на ул. „Бяла черква“ 7 в града. Пламналата постройка е общинска собственост и преди в нея се е помещавал квартален  клуб. От огъня са се запалили и три коли, паркирани наблизо.

На мястото на инцидента са били изпратени два противопожарни екипа от Асеновград и един от Пловдив, които успели да потушат огъня. 

Пламъците са причинили значителни щети, уточняват от Пожарната.  Унищожени са покривна конструкция – 300 кв. м, бяла, черна и компютърна техника – 5 бр., мебели – 5 бр., дърва за огрев – 3 куб. м., агрегат за ток – 1 бр., леки автомобили – 3 бр.

Тепърва ще се изясняват причините за пожара.

Костадин Аршинков

Костадин Аршинков

Зам. главен редактор

Костадин Аршинков е завършил Руска и Българска филология. Бил е репортер в „Пловдивски новини“, завеждащ екип „Кореспонденти“ в „Стандарт“ и зам. гл. редактор в „Новият глас“.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?