Следвайте ни

Община Асеновград обяви конкурс „Най-оригинална украса за Великден“

viber icon

Община Асеновград дава старт на новото издание на онлайн великденския конкурс, превърнал се вече в традиционен. Тази година темата е „Най-оригинална украса за Великден“. Припомняме, че в миналогодишното пилотно издание се състезаваха творческите кулинарни умения на асеновградчани за най-красиво боядисани великденски яйца и най-добре изглеждащ козунак.

Сега организаторите наблягат на украсите за интериора. Развихрете въображението си и създайте празнично настроение за Великден у дома си. Няма ограничение във възрастта на участниците, нито във вида на украсата. Не е от значение дали елементите й ще са закупени, или ръчно изработени – важно е тяхното съчетание да придава завършен и естетически подреден вид и уют на хола, дневната, детската, кухнята или която и да е друга стая от дома. Единственото изискване е да е свързана с Възкресение Христово.

След като сте готови с крайния резултат направете най-прекрасните снимки и изпратете ЕДНА от тях на ЛИЧНО СЪОБЩЕНИЕ на Facebook страницата на община Асеновград – 

https://www.facebook.com/ObshtinaAsenovgrad

Посочете двете си имена, телефонен номер за връзка и населеното място, в което живеете. Гласуването ще се извършва от всички потребители на общинската Facebook страница чрез лайкове, като снимките ще бъдат публикувани едновременно. Победители ще станат първите три снимки, събрали най-много харесвания.

Класираните в челната тройка в конкурса „Най-оригинална украса за Великден“ ще получат специални награди от община Асеновград. Творческата надпревара стартира от днес, 20-ти април. Последен срок за изпращане на снимка е денят на Възкресение Христово тази година – 02.05.21 г. (неделя), включително.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?