2374

Община Асеновград награди шампионка по киокушин

Общо 6000 лева отпуска община Асеновград за местния Спортен клуб по киокушин "Оками Дожо". Средствата се дават с решение на местния парламент по предложение на кметската администрация. Сумата е отделена за Никол Харизанова и треньора й Петко Чирпанлиев (по 3000 лева), във връзка с постигнати високи успехи на момичето.

На Световно първенство по карате киокушин, провело се през юни във Валенсия, Испания, състезателката се е класирала на I място. Премията се отпуска съгласно общинската наредба за финансово подпомагане на спортни клубове. Харизанова е постигнала победата след продължителна и усилена подготовка в зала. Успехът на спортистката е доказателство, че Асеновград се утвърждава като един от центровете в развитието на киокушин карате на територията на цялата страна.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Николай Ралчев,Тутракан

Николай Ралчев,Тутракан

29.09.2022 | 11:53

Николай Петков Ралчев се казвам и съм от Тутракан7600.Живея на ул.Панайот Хитпв 5 до стария пазар на града.Аз искам да извикам силно,че съм ГЕЙ,ОБРАТЕН И мразя жените много.Търся си любовник гей,койаато да ме разтърсва здраво.Ще го спонсорирам.Ако може да е циганин.Аз станах популярен през 2020 година когато дадох интервю за "Госпидари на ефира" по повод полицейско насилие над мен в Тутракан7600.Тогава излъгах,че бях бит от полицаи.Никой не ме е бил,напротив аз удрях полицаите и им скъсах униформите.Лудата ми майка Надя Николоеа Драганчева от Тутракан,ме накара да излъжа,както и лудият ми баща Петко Ралчев ме накара да лъжа,зашото откачените ми родители искаха да спечелят пари,дивиденти и да съдим полицаите.Важното е че станх медийна звезда.

Отговори
0 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?