1939

Намериха дом за семейството от Асеновград, което преживя огнен кошмар

Намерено е жилище за семейство Мехмедови от Асеновград. Както "Марица" първа писа днес, те преживяха  истински кошмар. Апартаментът им пламна и бе напълно унищожен след пожара. Семейството с онкоболен баща и две малки деца остана без нищо. Пламъците погълнаха документи, пари, дрехи и всичко необходимо, за да живеят. 


Минути след като се разчу за драмата на сем. Мехмедови, в социалните мрежи хората бързо се организираха, за да помогнат. Започнаха да се събират уреди и покъщнина, поставят се кутии за дарения, а утре вече ще има и банкова сметка, по която всеки ще може да дари конкретна сума. 


Добрата новина за семейството съобщи асеновградчанка, приела присърце каузата да се помогне. 


"Добър вечер!Намерено е жилище за сем.Мехмедови. Апартаментът е напълно празен и ще имат нужда от всякаква посуда,мебели,уреди, завивки и каквото се сетите. Мъжът има нужда от телефон изгорял е при пожара. Отзоваха се хора и донесоха дрешки. В момента са доста изморени и изплашен. Утре ще дадем и банкова сметка, който желае и може нека помогне. Благодарим Ви от сърце, мили хора!", пише в пост Светлана Моллова.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кой да стане кмет на Пловдив, ако Здравко Димитров хвърли оставка?