Следвайте ни

Мор на улицата! Масово тровят кучета в Асеновград СНИМКИ 18+

viber icon

Поредно куче издъхна в адски мъки в Асеновград, след като погълна отрова. За това сигнализират потресени от случващото се граждани в социалните мрежи.

Те пишат, че масово в кв. "Запад" на града недобросъвестни хора разхвърлят отрова на всевъзможни места. Така домашни и улични кучета намират смъртта си.

"Още едно куче отровено в Асеновград, кв." Запад". Рая стана звездичка. Голди я изпраща", пише асеновградчанин, изгубил и погребал домашния си любимец. Той е публикувал снимки на резултата от зверското деяние.

"Има навсякъде отрова по" Запад". Внимавайте като си разхождат кучетата", предупреждава друг кучкар.

Това са само примери от последните два дни. Сигнали за убийци на кучета се появяват в социалните мрежи изключително често. Коментарите под подобни постове са изцяло насочени срещу подобни зверства и съветват пострадалите да звънят в полицията. Всички се надяват извършителят или извършителите, ако е повече от един, да бъдат наказани.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (5)

Закона

Закона

06.05.2021 | 17:03

Собствениците на кучета са наистина невъзпитани и прости. Не събират л....та на кучетата и така нарушават закона. Трябва да бъдат глобявани. Колко от тях са платили данъка на кучето си?Като сравнявате хората и кучетата, да не би да се....те в кухнята си?

Отговори
2 0
ТАка де

ТАка де

04.05.2021 | 23:45

И тези писали по горе серат ла.йна. И замърсяват канализацията. Или вашите не миришат? Никой не е длъжен да обича животните, но никой няма право да им отнема живота. Полицията нищо не прави за превенция. Най добър вариант е доброволни отряди и който хванат........

Отговори
1 2
Съпричастност

Съпричастност

04.05.2021 | 21:43

Така ще е, никой не е длъжен ден и нощ да слуша лаене и да настъпва кучешки лайна!

Отговори
6 1
Няма лошо

Няма лошо

04.05.2021 | 09:25

Пролетно почистване на помияри, радвайте се, иначе ревете когато нвкой пес ви нахапи по улиците

Отговори
10 4
Посерич

Посерич

04.05.2021 | 16:43

Осрани са всички градинки в града. А там играят деца. Собствениците на кучета са нахални и прости и не събират л........та на кучетата си.

Отговори
8 2

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?