2374

Малчугани от детски градини в Асеновград обясняват що е то пролет

В инициативата, която ще продължи и занапред, този месец се включиха две детски градини

Община Асеновград продължава интересната инициатива, която бе стартирана преди около година, свързана с развитието на детската психология. Целта е малките жители на града да отговарят на въпроси от различни сфери на реалния живот. Кампанията е насочена към деца от IV група в детските градини и няма състезателен характер. Идеята е да се стимулират бъдещите поколения да мислят логично, да не се смущават да отговарят на въпроси, да преодолеят притеснението си да говорят пред публика. Инициативата ще се провежда целогодишно, като всеки месец ще се отправят нови въпроси. Друга част от кампанията е да се постигне и забавен характер на отговорите.

Темата, по която този месец отговаряха на интересни въпроси, децата от IV група на няколко детски градини, е вече настъпилата пролет (22-ри март). А именно: 1. Кога ще дойде пролетта?; 2. Кой пристига заедно с пролетта?; 3. Какво правят хората през пролетта? В нея се включиха ДГ "Зорница" и ДГ "Мир". Видеата с малчуганите се публикуват в YouTube канала на община Асеновград - ТУК, в плейлист, именуван "Деца от асеновградски детски градини отговарят на въпроси от реалния живот".

. Всеки може да се абонира за YouTube канала, за да следи и останалите събития, които се провеждат в Асеновградско. Община Асеновград приема идеи също и от граждани какви въпроси да бъдат зададени на малките асеновградчани. Предложенията си може да изпращате на лично съобщение в общинската Facebook страница - ТУК.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?