71

Коледари поздравиха кмета на Асеновград с наричания за здраве

 

Община Асеновград бе домакин на вълнуващото гостуване на коледари. Децата и техните ръководители от ЦПЛР „Васил Левски” поздравиха кмета на града доктор Христо Грудев по повод предстоящото Рождество Христово и настъпването на 2023 г. Изрекоха наричания за здраве, благоденствие и плодородна да е новата година. Коледарите пристигнаха в община Асеновград под мелодията на звучната родопска гайда, в изпълнение на Георги Анастасов - директор на ЦПЛР „Васил Левски”.

Децата бяха пременени в традиционни фолклорни носии. Доктор Грудев ги посрещна с думите: „Добре сте дошли! Приемам това ваше гостуване като поздрав към всички жители на града. Защото Рождество Христово е един от най-светлите празници.” Кметът на Асеновград пожела на коледарите да са здрави те и техните семейства и винаги да радват асеновградчани с мелодиите, които изпълняват. Както традицията повелява, в края на срещата гостите получиха дарове от община Асеновград.

А коледарите, от своя страна, пожелаха на кмета Христо Грудев здраве, благополучие и силна воля за взимане на мъдри решения. След това, потеглиха по пътя си да продължат да даряват щастие и за други хора из града и страната.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кое е любимото ви място за отдих и разходка в Пловдив?