Следвайте ни

Кметът на Асеновград: В днешния светъл празник дарете хората около вас с любов и внимание

viber icon

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев поздрави асеновградчани за настъпването на Великден с думите:

Уважаеми съграждани,

Удоволствие е за мен да поднеса своите поздрави днес, на един от най-големите християнски празници Възкресение Христово! Той носи в себе си ярки послания за нов живот, добрина и повече вяра в доброто. Великият ден, в който възкръсва Христос ни дава надежда, показва ни, че трябва да бъдем съпричастни към болки и щастие, да обичаме близките си. В днешния светъл празник дарете хората около вас с любов и внимание, споделете времето си с тях, докажете подкрепата си към техните дела.

Нека на Великден се изправим гордо и прекрачим с лекота над житейските трудности. Важно е да повярваме, че чудото очаква всеки един от нас. Да отправим молитва за здраве, мир и дълголетие. Спокойствието и топлина на деня да ни бъдат верни спътници.

Сега е времето отново да отправя своите благодарности към всички, които бяха и продължават да са съпричастни в битката срещу пандемията от COVID-19. Те са хората, които доказват, че всеки ден може да бъде велик, спасявайки живот, помагайки доброволно и безвъзмездно, оказвайки морална и материална подкрепа.

Скъпи жители на община Асеновград, желая ви светли великденски празници! Бъдете здрави и добри! Нека Възкресението Христово донесе на всички ни вяра и надежда за по-щастливи дни!

С уважение:
Д-р Христо Грудев
Кмет на община Асеновград    

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?