Следвайте ни

Кметът на Асеновград с поздравителен адрес за учениците

viber icon

СКЪПИ УЧЕНИЦИ, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И РОДИТЕЛИ, МИЛИ ДЕЦА,

Приемете най-искрените ми пожелания за ползотворна и успешна нова учебна година! Нека пред всички ученици и възпитаници на детски градини се открият възможности за реализиране на иновативни идеи. Отмина още едно незабравимо лято и отново дойде време класните стаи да бъдат изпълнени с любознателни млади хора, жадуващи за знания. А учителите очакват нетърпеливо своите ученици.

С всяка изминала година развитието на образованието в България напредва благодарение както на технологиите, така и на усилията на всички служители от образователната ни система. Бъдете отговорни и всеотдайни! И учители, и родители нека смело водят нашите деца напред. Учете ги да се изправят, когато се препъват и падат. Показвайте им верния изход измежду лабиринта от житейски препятствия. Водете ги по пътя към светли върхове.

Днес, на първия учебен ден, се преплитат вълнение, нервност, но и увереност. Искам да пожелая на всички Вас упоритост, за да постигате целите си. Решителност, за да сбъдвате мечтите си! Търпение и воля, за да си помагате и насърчавате един друг.

Не забравяйте, че винаги ще имате моята подкрепа, като кмет на община Асеновград, защото образованието е един от най-важните елементи на човешкия живот.

С уважение:

Д-р Христо Грудев

Кмет на община Асеновград                

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?