71

Кметът на Асеновград обсъди съставите на СИК с партии и коалиции

На срещата се бе обсъдено и разпределението на членовете за три подвижни избирателни секции и за още толкова в лечебните заведения

 

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев проведе консултации за формиране съставите на секционните избирателни комисии (СИК), които да произведат изборите за народни представители на 2 април. Поканени да присъстват бяха упълномощени представители на всички парламентарно представени партии и коалиции от 48-то Народно събрание (НС), информираха от общината.

Кметът Грудев откри срещата и обясни, че предоставя справката за разпределението на местата в СИК по видове комисии, в т.ч. - ръководствата и членовете на СИК на партиите и коалициите в Асеновград и населените места от общината.

На срещата бе обсъдено и разпределението на членовете за три подвижни избирателни секции и за още толкова в лечебните заведения. Поименен състав за тях, партиите ще предложат след образуването им с решение на Районна избирателна комисия - Пловдив.

Участие в консултациите взеха коалиция ГЕРБ - СДС, коалиция Продължаваме промяната, партия Движение за права и свободи, парти Възраждане, коалиция БСП за България, коалиция Демократична България - Обединение, коалиция Български възход. Всички представители на партиите и коалициите, включили се в дискусията, изразиха съгласие с предложеното
разпределение на местата в СИК и подвижните СИК.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?