49

Кметът на Асеновград: Гласувах за смелите и отговорните

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев упражни правото си на глас днес точно в 10:30 ч. Той гласува обичайно в секция в ПГ по ХВТ "Свети Димитрий Солунски", където го посрещнаха с усмивка и позитивизъм. Хората благодариха на кмета, че в последните години Асеновград се развива и става все по-приятно и привлекателно място за живеене. Градоначалникът поздрави лично всеки един от членовете на комисията, след което пристъпи към гласуването.

"Призовавам всички наши съграждани да упражнят правото си на глас. Подкрепете, когото решите. Важно е за общините и за всички български граждани да бъде избрано работещо редовно правителство. Гласувайте, за да няма застой в развитието на България. Аз гласувах и се надявам още утрешният ден да ни донесе така чаканата стабилност! Гласувах за разумните решения, за онези, които са смели и не се страхуват  да носят на плещите си тежката отговорност, с която обществото ще ги натовари", обърна се към жителите на общината д-р Грудев.

Кметът на Асеновград бе придружен от съпругата си Магдалена. "Винаги гласувам за най-важното, според мен, а вярвам и според повечето хора - за бъдещето на нашите деца и призовавам все повече хора да упражнят правото си на глас, защото не бива да бъдем безразлични", сподели своето мнение тя.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?