Следвайте ни

Катун изникна край Асеновград СНИМКИ

viber icon

Роми опънаха огромен катун в покрайнините на Асеновград. За това алармира Атанас Янков в социалната мрежа и пусна снимки. Миналата седмица в района били забелязани няколко семейства, пристигнали с коли и бусове. Те разпънали палатки от подръчни материали. От снимките става ясно, че районът е близо до съоръжение, което прилича на вододайна зона или помпена станция.

Публикуваните снимки предизвикаха мигновенна реакция в мрежата. Хората питаха как е възможно и къде са институции като РДНСК, ДАНС и РИОСВ.

Според някои ромите са сезонни работници и всяка година по това време пристигат край града, а работят на полето в селата наоколо.

Очаквайте подробности!

Гергана Василева

Гергана Василева

Журналист - екип "Регион"

Гергана Василева завежда екип „Кореспонденти” в „Марица”. Има отличие за Журналист на годината. Работила е в ресорите криминален, социални дейности и региони.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (6)

Габи

Габи

15.06.2021 | 14:03

Може ли някой да каже колко незаконни цигански постройки има?Знаете ли колко документи и пари трябват за построяването и узаконяването на една къща?Всички неузаконени постройки трябва да бъдат съборени. Тогава бих повярвала на някоя партия, че е направила промяна.

Отговори
2 0
браво

браво

15.06.2021 | 11:07

Гласоподавателите на ГЕРБ заемат позиции.

Отговори
2 1
645

645

15.06.2021 | 09:51

Хората са дошли да събират череши.

Отговори
0 1
Кико

Кико

15.06.2021 | 09:39

Тоя Атанас да го *******на майка му в устата ! Някои хора ,като ходят на къмпинг ,катинари ли са ,бездомници ли са или прошляци ....катинари да са надали ще имат толкова много колко все хубави ,запазени ,то се вижда ,че са работници ,щом имат два буса ,нямат хората къде да отседнат ,пари за хотели не им се дава има ли по хубаво от това по това време на сезона да си сред природата ?! Едни го наричат романтика,други къмпинг ,трети катун ! Е**ти мамаму ,хората не могат и една палатка да си опънат вече ,че някой недоеб*н ше реши да ги снима с дрон и да ги пусне във ФРЙСБУК порасна ви работата х*й да видите вече и него ще качите във Фейсбука ,само не разбирам ,защо като сетете не се снимате върху тоалетната чиния или как клечите на външния кенеф ....

Отговори
6 4
Аве Кико

Аве Кико

15.06.2021 | 09:57

Абе м_алоумник, ти ще отидеш ли да видиш какво остават след себе си "кампингуващите" в края на лятото като си вдигнат "къмпингите", А? Ще отидеш ли да почистиш след това л_айната, които са оставили там, А? Имаш ли информация, кой ще почисти и КОЙ ще плати за почистването, А? Романтика вика, д_ейба и б_оклука жалък.

Отговори
7 2
haha

haha

15.06.2021 | 10:36

кико, ако тия м*ангали с палатките се заселят в парка до вас, а на бас, че друга песен ще запееш.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?