Следвайте ни

Кастрят дървета на асеновградския стадион „Шипка“

viber icon

Отдел „Екология и околна среда“ към община Асеновград започна ДА кастри клоните на дърветата на по-старите трибуни в стадион „Шипка“. Процедурата беше извършена по график в кратки срокове. Кастренето се осъществява по цялото протежение спортния обект - в зоната, разположена по улица „Генерал Дандевил“ до кръстовището с улица „Велико Търново“. Оформянето на короните и почистването на дърветата от провиснали клони и повдигането на корони се осъществяваше за времето от 07:00 ч. до 15:30 ч.

За целта бяха поставени уведомления, които да предупредят живеещите на близо и посетителите на стадиона и близките заведения. Община Асеновград благодари на  гражданите за проявената толерантност, разбиране и съдействие, че в посочения часови период не паркираха автомобилите си в обработвания участък. Кастренето на провиснали и пречещи клони на дърветата ще се извърши още веднъж през есенния сезон.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Анонимен

Анонимен

17.06.2021 | 11:58

Само вижте снимките! Общината на трябва да благодари на гражданите, а да им напише глоби. Това пред стадиона е тротоар, а не паркинг за коли. Пешеходците се движат по платното за движение. А ако общината иска да благодари да направи някаква зона и да започни да пълни бюджета.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?