49

Късметлийското тото с 5-те милиона в Асеновград - като магнит за играчи СНИМКИ

За 5 години петима са ударили по 20 бона, един пък подкарал нова кола

Вече трети ден в Асеновград се върти слуха, че новият тотомилионер е от квартал Горни Воден. Днес в тотопункта, където се паднаха петте милиона, хора идваха и коментираха, че щастливецът е именно от там. Казват, че приятел на новия милионер отишъл в централата и се похвалил, че негов авер е спечелил джакпота и е от Горни Воден. Но дали е истина не знам, заяви касиерката Теодора Бояджиева.

Нейната ръка се оказала "златна" и пуснала в машината щастливия фиш, с който е ударена голямата печалба. Теодора е от 10 години в системата на тотализатора. Преди е работила като счетоводителка.

"Казват, че тук е късметлийското тото. Преди две години тук се падна печалба - лек автомобил. В рамките на пет години 5 късметлии са си тръгвали с над 20 000 лева печалби от 5 от 35. Няма да забравя един от тях. Дойде да си провери няколко фиша две седмици след тегленето на тиража. Каза ми "Я провери тези фишове и ми ги пусни пак". Аз му ги проверих и му казах, че е човекът, който печели над 20 000 лева. Той се зарадва много. Не можа да повярва. Беше от село Виево", спомня си Бояджиева.

В пункта идвали много хора от други градове да си пускат фишове. Най-често от Смолян и Пловдив. Друга случка, която няма да забрави касиерката е, когато дошъл човек от Хасково и я попитал с колко числа най-много може да играе тото. Тя му обяснила, че с 14 и му посочила колко струва комбинацията, която била над 2700 лева. Човекът извадил банкноти по 100 лева и си платил. Но не ударил нищо. "Не му провървя", заяви Теодора Бояджиева.

И днес идваха много желаещи да си попълнят тото фишове. Жена от Чепеларе закупи около 10 лотарийни билета. Винаги оттук си пускам фишове, заяви тя. Дано петте милиона да се се паднали на някой сиромах и да си оправи живота, помоли се друг участник дошъл да си пусне фиша.
 
 
 
 
 
 
 
 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?