Следвайте ни

Известен дизайнер е баща на 3-годишното дете, смазано от футболна врата

viber icon

Известният дизайнер Стоян Радичев е баща на 3-годишното дете, което пострада сериозно след като бе смазано от футболна врата в асеновградския квартал "Долни Воден".

Инцидентът станал още на 3 юни, но за него стана ясно едва вчера по време на заседание на Общинския съвет на Асеновград. Общинският съветник от БСП Гео Караданов попитал кмета на Асеновград д-р Христо Грудев кой стопанисва спортните обекти и съоръжения в общината, кой е виновен за инцидента и кога и какви мерки ще се вземат от местната администрация за обезопасяването на спортното игрище.

Футболната врата на игрището в "Долни Воден" е паднала върху детето, в резултат на което то е откарано в интензивното отделение на Клиниката за детска хирургия на УМБАЛ "Св. Георги" в Пловдив с тежка черепно-мозъчна травма, контузен бял дроб и счупени ребра.  Детето вече е по-добре, след като било в безсъзнание няколко дни. 

"Не знам защо никой през всичките тези години не е предприел мерки този вид врати да бъдат укрепени. Това са подвижни врати, местят си ги на удобни за тях места, но самата конструкция е така проектирана,че това си е бомба със закъснител. Там постоянно играят деца, въпрос на време е някой да я повдигне отзад и тя да падне напред", коментира Радичев. 

Очаквайте подробности! 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?