71
Следвайте ни

Горящ кабел паникьоса жители на Асеновград, евакуират семейства

viber icon

Семейства от две къщи в Асеновград се евакуираха заради горящ кабел, научи "Марица". Те се паникьосали и започнали да звънят на тел. 112 и на ЕВН. 

Случката се разиграла вчера на между улиците "Рилска" и "Георги Данчов", а за нея разказа в социалните мрежи една от потърпевшите. Кабелът, който минава между двете къщи започнал да гори, като имало искри и дим. Съседи излизат на улицата от притеснение. Обаждат се общо три пъти на тел. 112, но без резултат.  Телефоните на кабелните оператори не отговаряли. Последвало обаждане в Общината - от там завяват, че нямат отношение към уличните кабели.

Паникьосаните хора звънят в ЕВН. На място идва дежурен и констатира, че кабелът не е техен и си тръгва. След около час и второ позвъняване на телефон 112 идва полиция, която казва, че за да дойде пожарна, трябва да има пожар. Полицаят си тръгва, а хората остават на улицата. В крайна сметка след настоятелно звънене, диват пожарникари и отстраняват пламналия кабел. 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?