1553

Див екшън с таксиджия и полиция край Пловдив

Шофьор на такси сътвори истински екшън в Асеновград, след като видя полицейски патрул и се опита да избяга

Таксиджията излязъл да работи нощна смяна. Въртял волана с надеждата за качи клиенти. Когато завил надясно към бул. "България" в Асеновград, в насрещното платно видял полицейски патрул. Веднага се притеснил и не погледнал към колата със синята лампа. Настъпил газта с надеждата униформените да не се занимават с него.

Полицаите обаче забелязали, че таксиджията се смутил при вида им, направили обратен завой на кръстовището и тръгнали след него. Бакшишът забелязал, че патрулката е  по следите му и продължил да ускорява скоростта. Това принудило униформените да пуснат звукова и светлинна сигнализация.

Въпреки това шофьорът на таксито не спрял, а още повече настъпил газта. В един момент полицията го настигнала, но той направил изненадващ десен завой по ул. „Шипка“ и в последствие и наляво по ул.“Генерал Дандевил“.

Опитът му да се измъкне обаче ударил на камък. След като таксиджията правил резки маневри, за да се откопчи, изведнъж завил наляво в ул. „Цар Симеон“. Тя обаче се оказала без изход. Спрял, а униформените го сгащили.

Проверка установила, че заради множество неплатени глоби му е отнета книжката. Последвало задържане, след което повдигане на обвинение от прокуратурата. Шофьорът успял да сключи споразумение за глоба в размер на 1000 лв., след което то било одобрено от магистратите. 

234595

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Коя дата е най-подходяща за национален празник на България?