Следвайте ни

COVID-19 спря откритите заседания в Районен съд - Асеновград

viber icon

Районен съд – Асеновград преустановява откритите съдебни заседания от понеделник за срок от две седмици заради ситуацията с коронавируса. 

"Тази мярка се налага във връзка с усложнената епидемична обстановка в страната и значителното нарастване на броя на заразени лица с вируса ковид-19. С цел предотвратяване на разпространението на заразата и опазване на живота и здравето на участниците в производствата и делата, както и на съдиите и съдебните служители, Районен съд–Асеновград счита за необходимо да се предприемат превантивни действия за ограничаване на присъствието и струпването на лица в сградата на съда", се казва в съобщението.

От ръководството на съда призовават гражданите, адвокатите и страните по дела да се възползват от възможността за дистанционно подаване и получаване на книжа и документи, както и за извършване на справки по вече образуваните дела. 

 

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?