Следвайте ни

БСП издига Емил Караиванов за трети мандат в Асеновград

viber icon

 

Общинската партийна конференция на БСП в Асеновград единодушно издигна д-р Емил Караиванов за кандидат-кмет. Той ще води и съветническата листа.  Настоящият градоначалник и кандидат за трети мандат представи пред членовете на партийния форум отчет за свършената работа.

В него той посочи факти и данни за финансовото състояние на Община Асеновград, резултати по завършени и в момента реализиращи се европейски проекти, изпълнението на инвестиционната програма на Общината и подобренията на инфраструктурата в града и по селата, ефективното управление на общинската собственост, проектна политика за качествена социална и публична среда, инфраструктура, ВиК рехабилитация и енергийна ефективност на жилищната среда, широко развитата през неговото управление политика в областта на културата, спорта и младежките дейности.

„Имаме успешен мандат. Свършихме много, изправихме се пред много отговорности, издържахме на провокации, следвахме приоритети и имахме достойно отношение към асеновградчани, каквото те заслужават! Моята амбиция е част от вашата увереност! Вашата мотивираност и активност в идващата кампания е най-сигурната основа за моята битка за следващ кметски мандат!”,заяви д-р Караиванов.

Предизборната битка в Асеновград навлиза в горещата фаза, въпреки че ГЕРБ още не са издигнали свой претендент. Партията излъчи три номинации - д-р Христо Грудев, бизнесменът Иван Чохаджиев и учителят по физическо възпитание Ангел Димитров, но още няма окончателно решение на Изпълнителната комисия.

Преди седмица ГЕРБ-Асеновград обяви, че общината е във фактически фалит . Според справка в интернет сайта на Министерството на финансите, за задълженията на общината в размер на близо 14 000 000 лева и санкциите от финансови корекции заради незаконосъобразност по проекти и сключени договори с изпълнители, възлизащи на около 8 000 000 лева. 

Руслан Йорданов

Руслан Йорданов

Журналист - екип "Култура"

Руслан Йорданов е културен и политически репортер. Магистър по журналистика от СУ „Св. Кл. Охридски“. Носител на награди за журналистика „Черноризец Храбър“ (2010 г.) и „Пловдив“ (2017 г.).   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?