Следвайте ни

Автобусите в Асеновград с ново разписание заради вируса

viber icon

Във връзка с усложняващата се епидемична обстановка, свързана с COVID-19 на територията на Република България и обявеното извънредно положение, със своя заповед кметът на Асеновград доктор Христо Грудев нареди да бъде извършена промяна в разписанието на автобусния транспорт в града.

От днес (23.03.20 г.) за периода на въведеното извънредно положение превозите по градските автобусни линии с №1, №2 и №5 ще се изпълняват по маршрутни разписания с намален брой автобуси. По линията на единицата ще се движат две коли на интервал от 30 минути с маршрут: ЗШМ - квартал "Запад". За двойката ще има един автобус по маршрут: ЗШМ - квартал "Долни Воден", през час. А петицата по маршрут: Животински пазар - квартал "Горни Воден" също ще се движи една кола, съгласно часовото разписание за празнични дни.

Графиците на движение на автобусите, обслужващи автобусна линия №4 по маршрут: квартал "Изток" - квартал "Долни Воден" и автобусна линия №3 по маршрут: квартал "Запад" - нов гробищен парк (само в събота), остават непроменени.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще помогне ли извънредното положение у нас срещу коронавируса?