Следвайте ни

Апокалипсис и в Асеновград, над 60 сигнала след бурята

viber icon

До 18 часа в община Асеновград са постъпили над 60 сигнала след преминалата пролетна буря с ураганен вятър и проливен дъж, съобщиха за "Марица" от отдел "Връзки с обществеността" .

Бедствието продължило малко повече от час. Сигналите са най-вече за наводнени избени помещения, гаражи, фризьорски салони, заведения, аптеки, зоомагазин. Има два сигнала за скъсани кабели. Предадено е вече на EVN. Наводнени са и общински обекти и сгради. 

Има паднали клони на ул. "Васил Левскиц до Лидъл и паднали дървета на ул." 6-ти януари". В село Козаново също има изкъртено дърво. 

На ул. "Христо Ботев" №24 контейнер за смет е затиснал автомобил. 

В централната градска част е имали прекъсвания на електричеството. Дъждът спрял около 17 часа и вече обстановката се нормализира. 

Екипи разчистили улиците от повлечените от водата отломки и пясък. Движението към момента е нормално по пътните артерии. Няма данни за бедстващи хора в града и населените места в общината.

Тони Михайлов

Тони Михайлов

Репортер

Тони Михайлов е завършил магистратура „Журналистика, реклама, PR“ в ПУ „Паисий Хилендарски“. Бил е репортер и водещ на дневни блокове в Информационна агенция и радиоверига "Фокус".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

нкн

нкн

29.05.2021 | 09:07

знаете ли какво значи "Апокалипсис" тъпппи журналя

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?