71

Акция: Събират непотребни мебели в Асеновград

Едрогабаритни отпадъци се приемат и на площадката за безплатно депониране.

Община Асеновград организира поредна акция за събиране на непотребни мебели и едрогабаритни отпадъци. Този вид кампания вече се превърна в регулярна и за август е предвидено дейността да бъде извършена през първата половина на месеца. Целта е да се създаде възможност, а впоследствие – и навик у хората - да изхвърлят на регламентирани за целта места мебели, които не ползват, както и друг вид едрогабаритни отпадъци. Община Асеновград, заедно със съдействието на жителите, се бори за опазване на околната среда чиста и кампанията е част от тези съвместни усилия.

Призовават се гражданите да оставят едрогабаритните отпадъци до контейнерите днес и утре. Идеята е да не се изхвърлят по всяко време, за да се предотврати разпиляването им из града, докато настъпи моментът специализираната кола да ги събере. Ако не успеете да се възползвате от кампанията сега, винаги можете собственоръчно да закарате старите си мебели и строителни отпадъци на площадката за безплатно депониране. Тя е разположена в депото – на изхода на Асеновград, в посока с. Боянци. Общинска администрация апелира хората да се възползват от предоставените им възможности и благодари на всеки, включил се в кампанията!

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Чочи, джокерът, на лалка брата

Чочи, джокерът, на лалка брата

08.08.2023 | 17:49

И знайни и незнайни, как може да се подигравате, що не си видите животите и суратите, нахалния дърт джокер, айде марш., къде ти е мястото...!

Отговори
0 0
Елате до наште контейнери

Елате до наште контейнери

08.08.2023 | 17:46

Ще си намерите какво ли не, от собствениците по зле, как може, толкова да е,, мръсен бг,,....!?

Отговори
0 0

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?