Подай сигнал

Речните плавания са по-евтини

На път

от Калина Попиванова 681 прегледа 0

Речните плавания са по-евтини

Речните плавания са малко по-евтини от морските и океанските круизи. Пътешествие по Дунав за 17 октомври е на цена от 1626 лв. Тя включва 7 нощувки в двойна каюта, както и 7 закуски, 6 обяда и 7 вечери. В пакета са включени ежедневно следобедно кафе със сладки или среднощен снак в зависимост от маршрута, както и медицинска застраховка с покритие 10 000 евро. На големите групи се предоставя и тур мениджър, който да им помага по време на екскурзията. Маршрутът е с автобус до Виена, а оттам с кораба се тръгва през Дюрнщайн, Мелк, Линц, Братислава, Будапеща, до Естергом.

За тези, които нямат търпение да потеглят на круиз и искат да се качат на кораб още в началото на лятото, все пак могат да намерят оферти, макар и с повече усилия. В края на май една от туристическите фирми предлага обиколка по река Нил.

Цената е около 2000 лева за човек. Тя включва самолетен билет София - Истанбул - Хургада - Истанбул - София и 4 нощувки със закуска, обяд и вечеря на борда на круизен кораб 5* deluxe. Допълва се от 2 нощувки в хотел Хургада с All Inclusive. Екскурзията е с посещение на Източния бряг на река Нил - храмовете Луксор и Карнак, тези в Едфу и Ком Омбо. В пакета са включени всички билети и трансфери за пътя.

Коментари