Разведена жена с дете - супер партия за брак

Често мъжете се страхуват от връзки с жени, които вече имат дете. Те смятат, че такава жена ще се превърне в тежест за тях.

Оказва се обаче, че това въобще не е сигурен развой на събитията. В крайна сметка жените с деца имат много предимства пред останалите.

1. Способността да се изгради сериозна връзка

Тя няма илюзии за дълъг и щастлив живот. Една жена с дете знае добре, че е необходимо да работи върху отношенията, да приема недостатъците на партньора, да взема важни решения и да прави компромиси.

2. Тя няма да роди веднага след сватбата

Въпреки че има тенденция да раждат по-късно, повечето жени се опитват да го направят веднага след сватбата. Жена, която вече има дете, няма да държи на всяка цена да го стори. Следователно можете да се опознаете по-добре и след това да планирате правенето на бебе.

3. Ще се научите как да общувате с децата

Тъй като вашата жена вече има дете, вие ще общувате с него и ще участвате в образованието му. Но в същото време не забравяйте, че то има баща, върху когото трябва да лежи основната тежест.

4. Родителите й ще те обичат

Ако сте надежден мъж и все пак сте поели отговорност за жена с дете, нейните близки ще ви обичат и ще се гордеят с вас.

5. Жената с дете казва всичко директно, а не с намеци

Най-вероятно тя вече има опит в общуването с помощта на намеци и разбира, че това не води до нищо добро. Следователно във вашите отношения всичко ще е пряко и откровено.

6. Личността на жената с дете вече е напълно оформена

Такава жена вече е формирала изцяло своя мироглед и житейски цели. Освен това отлично разбира от какъв човек има нужда. Ето защо, свързвайки живота си с нея, можете да сте сигурни в нейния избор и сериозни намерения. А момиче без опит в отношенията може да промени своите решения и цели с течение на времето.

7. Тя е за равнопоставени отношения

Тя не се интересува от спонсори и няма нужда от тях. В крайна сметка самата тя гледа дете и сама си е проправила път в живота. Затова можете да сте сигурни, че тя няма да виси на врата ви. Е, разбира се, тя се нуждае от вашата подкрепа и силно мъжко рамо. В края на краищата тя, най-вероятно, е много уморена, потопена в ежедневни притеснения.

Разбира се, всички жени са напълно различни. Ето защо не третирайте жените с дете и като перфектна опция. Първо трябва да разберете що за човек е тя. 

Източник jenata.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
2 коментара
Fakt

Fakt

26.05.2021 | 15:09

Истинате е, че никой мъж не иска жена с дете ! Факт категорично на никой не му се гледа чуждо дете. Освен това няма как връзката да е пълноценна. Хайде стига сте се правили на много морални ! Като е правила дете и се е развеждала да си го гледа сама !

Отговори
1 0
Katie

Katie

20.04.2020 | 09:41

Казвам се Кейти Мартин и искам да споделя истинската си житейска история за това как върнах съпруга си с помощта на д-р ogundele страхотен заклинател, който върна съпруга ми за 24 часа със своите правомощия, и това заклинания са безвреден, този човек е много мощен човек, сключих споразумение с него да споделя името си в интернет, затова правя това сега. Ако имате нужда от помощ, можете да се свържете с него с неговия WhatsApp: +27638836445. Той е 100% реален и мощен.

Отговори
0 2

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?