Разкритие! Арабаджиеви делят постелята си със страшилища

Бегълците от правосъдието Ветко и Маринела Арабаджиеви се намират в затвор на около 100 км северно от Мадрид, където държат терористи и членове на организираната престъпност, пише "Телеграф", като се позовава на източници от Испания.

Занданът представлява предварителен арест за лица, подсъдни на Националния съд в Мадрид, който е подобен на нашия специализиран съд. Хотелиерите са в отделни сектори на затвора и нямат никаква връзка помежду си.

В испанската столица е пристигнала по-малката им дъщеря Александра, която е се е свързала с испански адвокат, който да поеме защитата им. По-големият им син и другата им дъщеря Златомира не са ги посетили. Причината за липсата на визита вероятно е сложността при свижданията.

"По принцип свиждания в предварителния арест в Мадрид се допускат само в редки изключения и задължително са с адвокат и с представители на съда", обясни източникът.

Милионерите категорично са отказали доброволно да бъдат екстрадирани в България и са предпочели условията в испанския арест. Делото им е било разгледано от съда в зала с бронирани стъкла и врати, а външни лица, които да наблюдават процеса, не са допуснати.

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?