Разкриха коя е най-новата страст на Слави Трифонов

Слави Трифонов се движи с пистолет из София от няколко месеца насам – разкрива в. „Уикенд“. Дългия броил 4 бона за пистолет „Зиг Зауер“. Преди това шоуменът, който от години има проблеми със зрението, кой знае как изкарал задължителните курсове по стрелба и се сдобил с разрешително за оръжие от служба КОС към МВР – отбелязва изданието.

Слави Трифонов имал лиценз за притежаване на ловни оръжия, както и оръжия за културни цели, издадени му от МВР преди 10-ина години заради продуцентската му фирма. Когато трябвало да се поднови лиценза, поискал и да изкара разрешително за носене и употреба на огнестрелни оръжия. След като се сдобил с лизенз, Дългия се запалил по стрелбата с пистолет и си наел личен инструктор.

 Страстта на гологлавия водещ към лова датира от преди няколко години. По това хоби Слави Трифонов се запалил покрай бившия си сценарист Росен Петров през 2009 г. и дори ходел на курс по ловна стрелба. Тогава започнал да обикаля родните ловни стопанства. Първият му трофей бил гигантски муфлон, чиито рога се оказали 1 метър. Любимата пушка на Слави била „Браунинг“, чиято цена надвишавала 10 хил. лева. Шоуменът е известен с това, че винаги отказвал да яде убития от него дивеч – коментира изданието.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?