Рашидов заговори за Слави Трифонов и отсече: Ядосаха премиера Борисов

"1 лв. партийна субсидия е опасна, но опозицията го предизвика". Това каза председателят на Комисията по културата и медиите и народен представител от ПГ на ГЕРБ Вежди Рашидов в "Сутрешен блок" по БНТ.

Попитан дали 1 лв. партийна субсидия не обрича малките партии, Рашидов отговори: "Зависи от апетитите. Аз да ги отговоря като неполитик. Аз съм от гражданската квота. Разбира се, че това ще се изроди в нещо друго. Всички знаем, че други хора ще управляват процесите. Тогава този парламент още по-безсмислен ще стане. След това трябва да го намалим на 20 човека", каза Рашидов.

Според него 1 лв. е опасен, но опозицията го е предизвикала. По думите му месеци наред от БСП са прегръщали умиращи козленца и са стояли до палатки на хора, които имат реални проблеми. "Не бяха да казваме, колко е трагично, че хората нямат и защо депутатите имат. В един момент казват: "Ние не искаме така на 1 лв." Накрая ядосаха премиера Борисов", допълни още Рашидов.

Той посочи,че ГЕРБ ще опита с 1 лв., но сигурно ще е трудно и на ГЕРБ и на БСП. "Най-щастлив трябва да е Слави Трифонов", допълни още Рашидов.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Хасан

Хасан

21.06.2019 | 13:04

Този фес защо не подаде оставка нали и той е взел апартамент без пари. Сниши се, изчезна и след като затихна апартаментгейт ето го паак феса на българите министър по културата - ха ха ха

Отговори
1 2

21.06.2019 | 09:48

Нагъл мулташки циганин.

Отговори
7 3
Манолов

Манолов

21.06.2019 | 09:43

И сега е същото, г-н Рашидов! Партиите са обслужващо звено на олигархични кръгове! Ако бяха нормални партии, те с програмите си щяха да привличат нови членове и да се самоиздържат от членски внос! Сега лапат и от държавата, т.е. от всички данъкоплатци и от олигарсите, чиито интереси обслужват!

Отговори
10 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?