Ралица Паскалева се завръща на екрана по-секси отвсякога

Без Владо Карамазов ще започне седмият сезон на “Откраднат живот”, който стартира на 26 януари от 20:00 часа.

Героят му доктор Карагьозов се е събрал с жена си, която го бе заразяла и заедно с нея и детето си, гради кариера в Германия, съобщи продуцентът на сериала Евтим Милошев.

“Чакаме го да се върне, но e много трудно да се напасне графика на актьорите. Ние снимаме с театрални актьори, които винаги имат много ангажименти”, обясни Милошев при представянето на новия сезон.

Карамазов обаче е главен герой в друг сериал, който тръгва паралелно с “Откраднат живот”- “Дяволското гърло” по Нова тв.

Красивата Ралица Паскалева, която миналата година роди първия си син, се връща в лекарския филм по-гореща от всякога. Около доктор Стилиянова ще се завърти истински любовен четириъгълник, в който екранният ѝ съпруг доцент Захариев (в ролята Емил Марков) ще се окаже рогоносец. Стилянова се влюбва в млад и привлекателен мъж, който обаче претърпява ужасен инцидент и се озовава като пациент в новата болница на сериала “Света Анастасия”. Не по-малко драматична е съдбата на героинята на Ернестина Шинова или доктор Стаменова, която посяга към наркотиците, за да избяга от самотата.

Двама нови персонажи влизат в сериала – Иван Юруков, който играе неврохирург и Гергана Стоянова. Тя ще влезе в ролята на д-р Поли Грънчарова, анестезиолог, женена за 10 години по-млад от нея мъж.

Източник: dunavmost.com

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?