Подай сигнал

„Райя кетъринг” с вкуса на живота

Гурме

от - 1192 прегледа 0

Всеки, който познава качеството на два от ресторантите в Пловдив – „Райя” и „Кухнята на Рая”, знае, че може да разчита и на „Райя кетъринг” в организирането на различни мероприятия. „Вече 15 години ние организираме фирмени партита, банкети, тържества и много други поводи! Имаме опита, а той, съчетан с желанията на клиента, ни помага да създадем заедно вашия празник”, казват от фирмата.

„Райя кетъринг” е на пазара от 2002 година и за това време екипът й е организирал и изпълнил различни мероприятия: от национални конференции до лични и семейни поводи: сватби, коктейли, кръщенета, имени дни, рождени дни, семейни юбилеи. „Принципът в нашата работа е, че няма малък и голям кетъринг. Когато организираме едно събитие, ние го обслужваме на 100% ”.

Разбира се, всяко събитие е различно, индивидуално, според клиента. Мероприятията, организирани за политиците, са по-изчистени и протичат по протокол. Докато в една абитуриентска вечер празникът е личен и човек може да развихри фантазията си – от ястията до декорацията, детайлите най-често са смели и различни.

Самият пазар наложи промяна и нови тенденции в кетъринга през годините. „Хората вече са много по-отворени, готови са да експериментират, по-конкретни в своите изисквания – вече има изградена култура на кетъринга”, казват от екипа. Затова в „Райя кетъринг” подхождат различно към клиента, като влагат повече индивидуално отношение. „Нямаме готови менюта и готов шаблон, по който да работим. Всеки клиент ни споделя своята идея, а ние му помагаме да изчисти своята концепция. След това се опитваме да дадем най-доброто от себе си, за да я реализираме”, твърдят от „Райя кетъринг”. Днес от екипа си спомнят за първото си голямо събитие – коктейла в Панаира, който организирали за Националния инсталационен съюз/ сега Камара на инсталаторите в България/. Събитието е голямо, отговорно, а на въпросната конференция присъствали около 250 души от различни държави. „Справихме се много добре с цялата организация и както се казва - от ухо на ухо и други чуха за нас! Да ти благодари всеки гост лично - това е нашата награда и признание! “

Коментари