Подай сигнал

Рачков се изложи страшно в колата на Криско ВИДЕО

Лайфстайл

от Марица вест. 6319 прегледа 0

Рачков се изложи страшно в колата на Криско ВИДЕО

Песните на Криско отдавна се доближават до попфолка, което му носи по-голяма слава и участия в чалга заведенията. Това пък води до по-големи приходи, което изключително много блазни габровеца.

Преди броени часове представи новото си парче "Да или не", но този път е решил да не работи сам по музиката. Затова се събрал с най-известния оркестър "Фентъзи груп", които му помогнали с хитовото звучене.

Нещо повече, популярните музиканти участват във видеото на Криско, което му донесе сериозен хейт от неговите набурсучени колеги. Тотално го отритнаха от рап съсловието и го обявиха за продажник и "алчен задник".

Въпросната песен "Да или не" е на провъзгласилите се за "групата на народа". Те представиха проекта си преди близо година и той се превърна в един от категоричните им хитове след „OFF:OFF“, „Евала“ и „Марихуана“.


Провокиран от високия интерес на публиката, смесването на музикални стилове и новаторското звучене в песните на група „Фантазия“, Криско ги потърсил, за да пресъздаде своя версия на въпросния сингъл. Той се свързал лично със Силвестър Матеев-Силвър, за да стартират съвместната си работа и така се стигнало до реализацията на "Да или Не".


В скандлалното видео участват още Димитър Рачков, Ева Веселинова и продуцента Джуди Халваджиян, който също е известен с антипатията си към този стил музика. Всички участници във видеото друсат гюбеци в колата, докато Криско шофира. шоу блиц

Коментари


Красимира, Криско имаше страхотен стил в началото на кариерата си. Сега е един от многото чалга-стайл певци. В негова защита, чалга-стайла е повсеместен, не само в България. Всичко каквото се върти по музикалните канали е с типичното кюбек-стайл звучене.

ПРОСТОТИИ!

Човека постоянно се излага заради публиката... Ебати сухарите сте... Ебати тъпите новини само се чудите какво да пишете...

Страхотен е клипа и Криско е велик певец със страхотен стил

Колко много боклуци на едно място само за пари.