Подай сигнал

Рачков призна в ефир какво е направил с Мария Игнатова

Лайфстайл

от Екип Марица 43611 прегледа 0

Рачков призна в ефир какво е направил с Мария Игнатова

Актьорът и телевизионен водещ Димитър Рачков си позволи да признае пред цяла България какво се случва в интимния му живот. В последно време в медиите се носят слухове, че комикът вече не дели една постеля с Мария Игнатова. Всичко обаче си остава само мълва защото той, нито той, нито русокосата красавица не е направил официален коментар по темата.

До тази вечер, когато от сцената на „Като две капки вода” талантливият бургазлия не разкри цялата истина за връзката си с чаровната водеща. „От известно време съм на пазара, на сергията съм”, сподели той пред колегата си Васил Василев-Зуек, докато коментираха интимния си живот. По този начин Рачков индиректно призна за раздялата с русокосата фурия.

Ще видим дали и тя скоро ще повдигне темата или ще остави всички нейни фенове да се чудят какво се случва с живота й. Blitz.bg

Коментари


Омръзнаха ни жълтениите ви!

Нито е актьор, нито е красавец. Страда от логорея. Досаден е.

Страхотен актьор!!!! Крайно време беше да я остави тая кикимора! Рачков е за по-красива жена. Тая с тоя камбест нос и е много лигава и се превзема.Мисли се за много смешна , но не е!

Дребен комплексар. Нито е чаровен, нито е таланлив.

Не ни занимавайте с тези боклуци

Просташко и много инфантино изказване.

Темата вече не е интересна !