Ясновидката Николета с шокиращи прогнози за България

Името на ясновидката Николета Йорданова от Червен бряг стана известно по време на участието ѝ в телевизионното риалити „Ясновидци”, което преди години се излъчваше в родния ефир. В един от епизодите на шоуто тя отгатна живота и мъченията, които е претърпяла затворената в либийския затвор медицинска сестра Валя Червеняшка, а също така се справи успешно и с редица други задачи, поставени ѝ по време на шоуто. С това тя доказа, че може да предусеща някои събития и да надзърта в миналото или иначе казано - дарбата си на ясновидка.

В свое интервю, дадено неотдавна за сайта show.blitz.bg Николета споделя някои интересни неща за бъдещето и какво можем да очакваме.

- Николета, напоследък новините започват все с черни хроники. Какво се случва с България, със света?
- Вибрациите на планетата се променят, минават от едно измерение към второ, към трето. Затова зачестиха паник атаките сред хората в световен мащаб. 40% от англичаните са с паник атаки и не случайно преди седмици обявиха официално тази диагноза, през която и аз минах. Всички чувствителни хора преминават през това състояние. Жестоко е! По този начин големи фармацевтични компании правят пари от закупуването на антидепресанти. Или алкохол и цигари, които са притивопоказни.

- Тези състояния на човек ли водят и до убийства и самоубийства, които станаха често явление напоследък?
- Да, хората се тровят! В България напоследък се наблюдават много убийства. Нервната система на хората е тотално блокирана.

- В политически план виждаш ли някакви сътресения?
- Постоянно ще има сътресения. Ще си правят един на друг мизерии, както си е от едно време. Много партии ще се разделят. Предателства, мошеничества... Играят се задкулистни игри.

- В светските среди също се наблюдава някаква закономерност, че колкото по-големи глупости правиш, толкова по-голямата слава и пари трупаш...
- Точно така е! Опитват се чрез простотия да накарат децата да ги следват и да им подражават. Още по-зле ще става! Хората ще бягат още повече от България. Циганите ще станат водеща раса, ще се мешат с българки и ще правят поколения.

- Издай някой ритуал, с който можем да се предпазим от лоши и завистливи очи, от уроки?
- Хората да вземат една намокрена метла и през бравата на входната врата да я изтръскат. С водата, която пада, да измият лицето на урочасания. Това обаче помага за момент. Правят се амулети, вътре се слагат специални неща и се прави енергийна защита. Това предпазва само от негативно влияние от хора, които искат да те омагьосат или урочасат.

- Каква е силата на клетвите и лови ли всеки?
- Абсолютно всеки го лови магията. Най-силна е майчината клетва. Когато си агресивен изкарваш най-много негативна енергия. Тогава човек прави нещо като заклинание, без дори да го осъзнава - да ти се случи това, и това... И другият, ако го гледа в очите, веднага го хваща. Ще мине време и тези неща наистина ще се случат. Аз в момента на агресия кълна дъщеря си по следния начин: Да си здрава, щастлива и успешна. Знам как да ги обърна нещата и в момента тя е началник смяна в едно от големите казина в София.

- Т.е. когато чуем някой да ни кълне, не трябва да го гледаме в очите и да отвръщаме?
- Не, не трябва да го гледаш в очите, а да бягаш далеч и да си с гръб към него, да си представяш, че зад теб има огледало. За да може клетвите да не те стигнат теб, а да се върнат при този, който ги изрича. Но трябва да си го представиш, иначе си "вътре".

- Има ли все още хора, които боравят с тъмни сили?
- Това е от хиляди години и продължава да се прави. Всяка лоша мисъл е също вид магия. Обикновено магиите се връщат към създателя им, след като засегнатият човек се прочисти. Връща се към техния род, обикновено на децата.

- Какво се случва с теб в личен план? Преди известно време ми беше споделила, че и ти страдаш от т.нар. паник атаки...?
- Оправих се, помогна ми моя приятел, цели две години в адски мъки. Сутрин бях на ракия, само и само да подтисна адреналина. Той се натрупва в самия организъм с години. Затова хората трябва да видат, да чупят в момент на агресия, за да могат да изкарат това напрежение навреме. Усещането на паник атаката е все едно умираш. приятелят ми беше плътно до мен. Аз си работя моята работа, той неговата - заварчик е. Купих апаратури за професионално заваряване, но проблемът е, че нямаме работа. Няма големи фирми, които да ни подават работа. Търсим работа сега.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар

20.06.2019 | 19:08

Анална ясновидка.

Отговори
0 0

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?