Подай сигнал

Ясновидка: Потопът ще залее първо Англия, а България... ВИДЕО

Видео

от Марица вест. 31564 прегледа 0

Ясновидка: Потопът ще залее първо Англия, а България... ВИДЕО

Мариана Везнева по темата за разчитането на посланията в житните кръгове. Мариана Везнева е архитект, феномен и учен-изследовател, известен автор на езотерична литература. Член-кореспондент е на Международната академия по информатизация към ООН, пише portal12.bg.

Мариана Везнева е специалист по универсалния език на символите "Сензар". Нейни постижения са изследване и разчитане на Диска на Фестос, Тракийския конник, Мадарския конник, Соларното светилище в Странджа Сакар, разкодирането на българската глаголица и др.

Сериозността на мистерията на житните кръгове се разкрива чрез разчитането на групи от пиктограми, и чрез съчетанието на медитация, концентрация и асоциация, отбелязва Везнева.

Тя посочва, че посланията на житните кръгове целят да предупредят, че човечеството се намира в прехода между 5-а и 6-а раса, и голяма част от хората (които вървят към самоунищожение и не търпят развитие) ще бъдат отстранени от Земята.

Във встъпителното видео може да се докоснете до споделените мисли за връзката на житните кръгове с напреднали същества от Шамбала, да разберете каква е връзката с планетата Нибиру, както и да видите тълкувания на някои от най-интересните житни кръгове, които са свързани с редица предизвикателства пред човечеството.

Включително пречистващи природни катаклизми, както и специално житно формирование, показващо най-защитените зони в България по време на Крайните времена:

Коментари


Имайте милост към болните от тези често срещащи се у нас заболявания, болните сами не осъзнават, че са за психиатрия...милост и търпение! Защо ни занимавате с тези глупости, или и вие, такова, вече отивате нагоре с годинките?

Ясно е от коментарте, че в Бълагария няма четящи а само пишещи тъпаци! За това сме на това ниво.

Ни въ разбрах.. От 2000г.мрем,минаха 19г.още сме тадява...Дабре че имя кой да ви чете..

Vrachki ,gadachki,baqchki ! Paraziti hranishte se ot vreemmenata slabost na individite.

Звездите ми го говорят,герберка

Бесовете са в хората,ясновидките.Бог е онзи който решава съдбините на вселената

Поредната луда

Как си личи че главата и доста време е стояла в микровълнова печка

Е с тия предсказания станах безсмъртна - все стискам да видя, преди да отлетя...

Ей тука вече видимо се вижда имаме една добре развита шизофрения която все още може да се овладее първо се хваща пациента обличасе в усмирителна риза. Затваря се за две седмици в тъмничен изолатор и след това минава на силни успокоителни

Шарлатани! Не вярвайте на хората предали живота си на дявола!

Кат я гледам, става за шеф в "Позитано"20

Липсва ни един пациент

Чайките ми говорят!

Таз лъже повече от мен

КО КО КАЗА???

Вече става.

Боже, ела си прибери вересиите!

Кога ще стане това?

Житни кръгове, дрън-дрън. Една въртяща се къща на кокоши крака. дето се върти от метлата може да направи всичко, даже и Кащей Бессменний да събуди от сън