Подай сигнал

Първият магазин за бонбони в Пловдив търси партньори

Френска компания с 25-годишна история предлага готова концепция за бизнес начинание без аналог в България

Бизнес зона

от СТАНИМИР КРОНЕВ 1753 прегледа 0

Първият магазин за бонбони в Пловдив търси партньори

„Tonton Pierrot“ е компания с 25-годишна история в производството и създаването на уникални ръчно изработени сладки и лакомства. От няколко години марката е добре позната в Пловдив. Днес компанията, започнала като малък семеен бизнес във Франция, предлага уникална възможност за бизнес в града. Логичното продължение е създаването на собствени търговски обекти, първият от които в Пловдив.

Компанията предлага над 100 уникални и авторски модели сладкиши и лакомства, съобразени според всички международни изисквания за качество. Продуктите на „Tonton Pierrot“ са сертифицирани от Агенция за контрол на храните (FDA) в САЩ, което дава международна гаранция за качество. Идеята е в Пловдив „Tonton Pierrot“ да създаде първия по рода си специализиран магазин у нас България, където да се предлагат ръчно изработените сладки изкушения на фирмата. Проектът за иновативната форма на предлагане е в напреднала фаза - има осигурено помещение от 80 квадратни метра на две нива в перфектния център на Пловдив срещу „Римският стадион“, като са постигнати вече всички необходими договорки със собственика. Освен това е създаден подробен бизнес план и цялостна концепция за развитието на търговския обект. Това ще спести на бъдещия инвеститор целия процес по позициониране на търговския обект и развиването на идейния проект. Предложението включва и готов пълен дизайнерски проект на бъдещия магазин, изцяло съобразен с архитектурата на помещението.

Продуктите на „Tonton Pierrot“ дават възможност на бъдещия инвеститор да предлага на българския пазар уникални и в същото време неустоимо вкусни продукти, създадени с любов и внимание към детайла. Така идва и идеята фирмата да потърси партньор, който да завърши вече започнатия проект за магазин. Предложението е уникално по рода си, защото ще позволи на инвеститора буквално да започне да работи и печели, развивайки бизнес сегмент без практическа конкуренция на пазара. Най-важното обаче е гарантирано най-ниската доставна цена, на която „Tonton Pierrot“ ще предложи на уникалните си продукти. Така ще даде шанс на партньора си за максимално бързо възвръщане на направената инвестиция. От „Tonton Pierrot“ ще работят в тясно сътрудничество с новия си партньор, като съдействат както в маркетинга, така и в обучението на персонала за търговския обект.

Потенциалният инвеститор ще има шанса да стане пионер в изцяло нов за страната ни сегмент и да продава на българския пазар една от най-доказаните марки в сладкарската индустрия в Европа и по света. Идеалният партньор е отговорен, с новаторско мислене, организиран и с желание да развива бизнеса. Продуктите на „Tonton Pierrot“ бъдат доставяни на инвеститора с гарантирани цени, които да донесат високи маржове на печалба. От инвеститора се очаква да поеме изцяло управлението на търговския обект, както и всички оставащи разходи и дейности по създаването на магазина. Това ще даде шанс на потенциалният партньор да бъде пионер в изцяло ново бизнес начинание, без аналог в България.

За повече информация и контакти телефон +33621155474 или мейл client@charmyltd.com (на английски) или 0877751933 и fournisseur@charmyltd.com на български език.