Първи СНИМКИ: Вижте четворния убиец и семейството му

Появиха се първи снимки на семейството от Нови Искър, което бе изклано от сина им Георги Ранов. 25-годишният младеж посече с брадва майка си, баща си, баба си и по-малкия си брат в семейната им къща в града.

[Георги Ранов] Това е семейството на Георги (в средата), който е задържан за четворното убийство Сигнал за четирите трупа бил подаден от военни от поделението в Костенец, които отишли да потърсят колегата си Иван Ранов в дома му. Вратата им отворил именно убиецът Георги, който изрекъл нещо доста странно пред военните. Те обаче не му повярвали и влезли в къщата, където заварили труповете на близките му.

Младежът е имал психични проблеми. От фейсбук профила на майка му обаче изплуват още зловещи подробности за състоянието на сина й Георги и случващото се в семейството й. През 2017 година Ирена Ранова е споделила снимка на семейството си във Фейсбук с думите: „Мисълта ми е в моите деца, защото всеки ден страдам за тях. Животът ми е низ от страдание вече 26 г. Минавам по пътя на ада ден след ден, но няма сила, която да ме спре. Ще се боря докато мога".

Според неин пост във фейсбук синът й Георги е имал нужда от шест хиляди лева за да се лекува от туберколоза. Заболяването е било в последен стадий. Освен от туберколоза четворният убиец е страдал още от психично заболяване и травматична епилепсия.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?