Подай сигнал

Първа версия за изчезналите 400 бона на Моника Валериева

Лайфстайл

от Екип Марица 2849 прегледа 0

Първа версия за изчезналите 400 бона на Моника Валериева

Бивша прислужница, която е работила няколко месеца за Моника Валериева, след което е уволнена със скандал, стои в дъното на обира в апартамента на моделката. Това твърдят полицейски източници, цитирани от HotArena.

Валериева наела служителката за известно време, но хич не останала доволна от услугите й и решила да я освободи. Въпросната жена обаче се оказала с отмъстителен характер и най-лошото – разполагала с ключ от дома на Моника. Нататък случилото се вече е известно – късно снощи стана ясно, че апартаментът на Валериева, намиращ се в новопостроена кооперация в Студентски град, е бил ограбен. Самата моделка е посочила пред полицаите от Седмо РПУ, че стойността на задигнатите вещи, сред които накити и пари, надхвърля 400 000 лева.

А ето какво съобщиха администраторите на профила на Моника Валериева в Инстаграм за нея и станалия екшън: „Благодарим за подкрепата! Моника беше в болница, но вече е добре. Отразеното е абсолютна истина, но без подробности, които са ужасяващи. Когато тя е готова и нейното семейство, ще даде изявление. Моля ви за малко спокойствие и положителна енергия за хващането на извършителя. Все още цялото семейство на нейния празник са в шок. Полицията и всички в „Сити Клиник“ бяха на ниво!“

Вчера Валериева е правила курбан, тъй като преди години е била участник в зверска катастрофа и се е разминала със смъртта на косъм. Сред откраднатото от дома на Моника впечатление на криминалистите направило и обявената от нея липсваща сума от 10 000 дубайски дирхами, които се равняват на около 4 400 лева. Въпреки че е още в шок, красавицата ще трябва да изтърпи проверката и да обясни откъде е придобила скъпоструващите бижута, накити с диаманти, часовници и дизайнерски тоалети на обща стойност над 400 000 лева, пише пък Lupa.BG.

В инстаграм подкрепа в тежкия момент ѝ оказват приятелките ѝ Николета Лозанова, Светлана Гущерова и Андреа, които написаха прочувствени слова за Валериева и показаха тяхната съпричастност. blitz.bg