Подай сигнал

Първа СНИМКА на Надя, загинала при адското меле в София

България

от Марица вест. 50091 прегледа 0

Шофьорката губи управление и колата се озовава на трамвайната линия

Надя - така се казва младата жена, загинала живота си снощи в зверската катастрофа в "Красна поляна". Разкрития около случая внесоха нейни близки, които публикуваха във Фейсбус и снимка на красивото момиче, съобщава Блиц.Те не вярват, че то е причинило катастрофата и се изясняват разследването да изясни какво точно се е случило.

23-годишната жена е карала БМВ и малко след кръстовището на "Мушанов" и "Вардар". Колата й губи управление и се озовава на трамвайната линия. От силата на скоростта се удря в стълб и буквално се увива около него. Сблъсъкът е толкова силен, че краката на момичето са ампутирани. По случайност край мястото на катастрофата минава екип на Спешна помощ, който опитва да направи първите реанимационни действия. Извикана е и втора, по-голяма линейка.

Надя е откарана в "Пирогов", но независимо от усилията на лекарите, умира от кръвозагуба.

Има свидетели, които твърдят, че колата на момичето се е движела с висока скорост и явно е участвала в гонка. Други, обаче, твърдят, че може да се касае за техническа неизправност.

Коментари


Тези турбо дизелови автомобили имат риск от така наречения RUNAWAY, при който турбото се чупи, през него маслото навлиза в смукателния колектор и директно в горивните камери, при което двигателя моментално развива обороти над максималните си (над 6000) при което колата ускорява неконтролирано. Това се случва даже много често. Да се говори за умишлено развиване на бясна скорост в задръстване посред бял ден ми се струва неуместно. Това с марката даже няма какво да го коментирам.

Кои близки дадоха изявление, че не разбрах! Аз съм сестра й! Все още ние не знаем какво се случва, а вие как разбрахте не стана ясно! Заслужавате да ви съдим за лъжите, които пишете!!!

Такива джигити самоубийци не отиват в рая нито в ада, а миризливия и дух остава в нашия свят. Да гори в пъкъла

Вече няма да кара с 200 добрече няма пострадали хора

Ако там имаше деца и ги беше зашила за стълба?

Е пак бмв им е виновно, ежеднев стават катастрофи с много други марки коли ама не като чуят бмв то е проблема.

Абе, ти, списача на статията, от коя държава си ти? Нямаш едно смислено изречение, и купища грешки, що не се насочиш да правиш хамбургери в някой араб пъб?

По- мое- мнение,... Бе-ем- ве,.. Е, най- лошата- кола,.... Незнам, дали- е- вярно,.... Мисля, че- има,... И- други,... Със, това- мнение .......

Във природата има физични закони и те трябва да се спазват. Ако -не тя те наказва.

Това мовиче можеше да повлече и други жертви със себе си!!!Глобите висаки а жертвите на пътя все повече.

Няма смисъл от коментар. Богда я прости!

Статията не е качествена. Не се експонира нищо. Това не е статия. Пишештия не е на ясно с нищо. Не се извинявам.

Не е виновна колата , а шофьорите в нея , те и оръжията по само себе си не убиват хора ,а хората с помощта на оръжието убиват.

БМВ, колата убиец.... :( колко млади хора загинаха