Пълна трагедия! Ето мотива за кървавата касапница в Петрич

Мотивът за кървавата касапница в Петрич, разиграла се в дома на Васил Василев и Невена Тегова, е апартамент, който Васил имал в Петрич, пише Struma.com.

Месеци наред Васил и жената, с която той живеел на семейни начала, се карали за жилището, което Невена искала той да прехвърли на нейно име, това стана ясно след проведените разпити с касапина Васил, наръгал с нож на няколко места в тялото Невена. Според показанията му, Невена непрекъснато повтаряла да прехвърли апартамента на нейно име, защото е много болен и ще умре. Той обаче знаел, че ако го направи, тя ще го изхвърли като куче на улицата и затова отлагал прехвърлянето.

Днес скандалът избуял с нова сила, от сутринта Невена се заяждала при най-малкия повод и отново споменала апартамента. 54-годишният Васил заявил, че още е рано да умира и няма да го прехвърли, при което Невена се спуснала към него и го нападнала, докато си седял на фотьойла в една от стаите на къщата, това разказва пред разследващите Васил. Започнала да го удря и да го стиска за гушата, крещейки в лицето му, че ще го убие.

Тогава, Васил инстинктивно грабнал ножа от масата в близост и нанесъл три удара в тялото й. Невена паднала и той започнал да вика за помощ. Това е неговата версия за случилото се днес, в Петрич. Факт е,че Васил Василев е много болен, той е с инсулт и цялата му лява страна е парализирана, придвижва се с патерици, мърда само дясната си ръка, с която е нанесъл фаталните удари. Съседите му се чудят откъде този човек е извадил тази сила, тъй като едва диша и бил силно увреден. Полицията дори не може да го остави в клетката, тъй като здравословното му състояние не позволява той да бъде задържан. Очаква се обаче решението на прокуратурата.

Във всички случаи, Васил Василев ще бъде отговорен за опит за убийство. Преди около час лекарите в Сандански приключиха с операцията на Невена. Все още информацията за точните наранявания е оскъдна, но се знае, че състоянието й е много тревожно. Освен раните по тялото, има и прободна рана по ръката, вероятно инстинктивно вдигнала я, за да се защити. На разпит в полицията ще бъде призована майка й, която била първата, видяла окървавената стая на Невена и Васил.

Очаквайте подробности за състоянието на ранената жена.

Източник: Blitz.bg

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ВАСИЛ

ВАСИЛ

24.08.2019 | 21:20

Браво васе тавачеси болен не означава ДА ДЯРЯВАШ ДА ПРОДАВАШ И ВЪЖЕТО БРАВО!!!!

Отговори
14 1

Анкета

Подкрепяте ли въвеждането на зони с ниски емисии в Пловдив?