Пълен обрат! Ето с какво се заема Слави след bTV

Остават броени дни до края на "Шоуто на Слави", което се върти от 19 години насам. Очаквано бързо плъзнаха догадки за бъдещето на Дългия, както и за съдбата на целия му екип. Сред най-тиражираните версии е, че Трифонов ще се впусне в политиката, пише "Галерия". 

Тоталната изненада обаче е, че  Слави започнал да крои планове и за различни проекти за музикантите и артистите на шоуто. Близки до него твърдят, че някогашният кукувец планира да се захване сериозно с продуцентска дейност и да се превърне в пряк конкурент на Митко Пайнера.

Впрочем тази дейност не му е чужда, тъй като в началото на демокрацията Трифонов основа БМК, с която подкрепяше не само "Ку-ку бенд", но и редица родни певци като Кали, Сашо Роман, Нина Николина, Мария Илиева, КариZма и други, пише още изданието.

Най-вероятно след края на шоуто музикантите от "Ку-ку Бенд" няма да спрат да създават нови песни – както за оркестъра, така и самостоятелни. Даже напоследък се забелязва, че певците в шоуто натрупват нов репертоар и ударно представят парчета.

Вероятно след тях ще последват турнета и участия по клубовете из страната. Сред изпълнителите най-търсени са Борис Солтарийски, Годжи и Гъмзата.

Тръгнат ли на редовни участия, Дългия ще прибира процент от хонорарите им. Според запознати в момента Солтарийски и Гъмзата взимали по 5000 лева на изява. Годжи също струва толкова, но откакто стана татко, е понамалил участията.

Слави планира да им вдигне хонорарите, защото след като спре шоуто, към тях ще има голямо търсене. Най-вероятно в "Седем Осми" Трифонов ще вземе и други изпълнители. Сред първите в списъка е Сава Чиплич, който преди седмица спечели конкурса на Дългия "Нова звезда".

Не е ясно какво ще правят занапред другата част от музикантите. За Цветан Недялков и Иван Стоянов се знае, че от три години са доценти и имат сигурна работа като преподаватели в Консерваторията. Но танцьорките от балет "Магаданс" все още не знаят какво ще се случва оттук нататък.

Слави ще уреди и актьорите си. Краси Радков взимал по 7000 лева да весели частни партита и събития и ще продължи да го прави и след шоуто, като Трифонов ще е негов импресарио.

С Мариан Бачев и Иво Сиромахов ще направят театрален спектакъл, подобен на този на Рачков.

show.blitz.bg

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
,кукундрела

,кукундрела

30.06.2019 | 23:13

Слави успех....

Отговори
2 0
Диди

Диди

30.06.2019 | 23:05

Чудя се защо се занимавате кой какво ще работи .Ревете на чужди гробища .Ваш хляб ядете , чуждо гайле берете .

Отговори
6 0
Истинко

Истинко

30.06.2019 | 20:18

Смет! Не става дори и да го предадеш и за сливи!

Отговори
0 7
Гош

Гош

30.06.2019 | 15:41

Чалгатят си остава чалгар

Отговори
5 9
Бачева

Бачева

30.06.2019 | 09:54

Браво на Слави,пожелавам му успехи в музикалния бизнес,където е доказал,че е много добър.Да не се занимава с политика,ще бъде много здравословно за него ,а и за нас .Не му е мястото в политиката!У нас в политиката отиват хора,които не са си намерили професионално мястото,а и които искат да се реализират НА ПОЛЗУ ДЖОБУ!!!А Слави отдавна е богат и не му трябва да богатее още като става политик.Може да е даже по-богат като се занимава с музика!!!!

Отговори
36 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?