Подай сигнал

Пълен абсурд: Полицията в Пловдив пази празен паркинг

Пловдив

от Екип Марица 478 прегледа 0

Паркинг, сниман от авторката на коментара

Мечтали ли сте си скоро в Пловдив да има свободно място за паркиране? Понякога мечтите се сбъдват, пише Маргарита Босева във Фейсбук.

Имаше такъв паркинг срещу ресторант „Тромпета” в "Кючук Париж". Паркинг, който беше за всички съграждани. Сега обаче не е така и той ​също е само за избрани. От табелите става ясно, че половината е за служебно ползване от МВР, другата половина е за кметството на район "Южен". Ясно - трябва да има места за паркиране на /бого/избраните. Трябват обаче и паркоместа за хората, които посещават тези институции. Но, моля, кажете, кое налага в събота и неделя паркингът да се пази от Общинска полиция, да се слагат стикери за глоба (това включително и по късни доби)!

Няма ли що-годе разумни индивиди, които да се отнесат снизходително с простолюдието (демек тези, които им плащат заплатите) и да разрешат свободното паркиране на това място поне в почивните дни. Тази снимка показва ЕРЕТИЧНО ПРАЗЕН ПАРКИНГ в почивен ден (около 13 ч.), при огромния проблем с паркирането, нерешен от същите тези /бого/избраници.

Коментари