Пуснаха нови италиански продукти в Кауфланд

От 16 до 22 април изборът на италиански продукти в Kaufland България става още по-богат и наситен с редица автентични предложения от италианската кухня, които търговската верига поднася на потребителите в рамките на седмицата.

Специалната селекция от автентични италиански продукти на Kaufland България допълва разнообразния постоянен асортимент на веригата от италианската кухня. Предложенията започват с традиционните антипасти – различни видове прошуто, италиански сирена, морски деликатеси – включват любимата паста и лазаня болонезе, неустоимият италиански сладолед, гарниран с няколко вида силно италианско кафе и завършват с автентичните пенливи вина, ликьори, аперитиви и бира, и не на последно място - грапа. 

Майстори в изкуството да живеят за мига, италианците възприемат храненето не като необходимост, а като всекидневен празник. Италианският стил на хранене  бързо и лесно превръща вкусните, внимателно подбрани продукти, в кулинарни шедьоври.

Kaufland България поднася вълшебния „долче“ вкус на италианската класическа кухня с необходимото за лесно приготвяне на традиционното средиземноморско меню. Така всеки може, типично по италиански, да превърне храненето в истински ритуал.

Кауфланд България ЕООД енд Ко КД е на българския пазар от 2006 г. Веригата има 58 хипермаркета в цялата страна. Обектите са със средна търговска площ от 3200 кв.м. Повече информация можете да откриете на www.kaufland.bg.  

 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?