Подай сигнал

Промоции в средата на април за кавалерите

Бизнес зона

от Екип Марица 899 прегледа 0

 Промоции в средата на април за кавалерите

Макар да е рисковано, десетки абитуриенти започват да се подготвят за бала в последния момент. Това обаче може и да се окаже печеливша стратегия, особено за кавалерите. В момента в Пловдив има няколко големи бутика за костюми, които са обявили промоции. Една от най-известните марки пусна всички мъжки костюми с намаление, което е в размер на 20%.

Други магазини също предлагат специални отстъпки на абитуриент, като на някои места те достигат 30%. Дисконтът наистина си струва, защото цените на дизайнерските костюми вървят между 500 и 1000 лева. Като вземем предвид, че много семейства подготвят по два тоалета за децата си - един за събирането с близките и един за балната вечер, облекчението за бюджета от отстъпките е още по-голямо.

Има абитуриенти, които сменят три визии - последната е за така наречената "втора бална вечер" по време на екскурзията с класа. Освен това в усилията си да убедят своите клиенти някои фирми ги посрещат с подготвени консултанти, които могат да помогнат в избора на тоалет и съчетаването на отделните му части. Макар и да са по-малко, промоции се намират и за дамите.

Най-много са намаленията на аксесоари и на обувки. В някои магазини има общи отстъпки за всякакви модели, които са до 35%.

Коментари