Проговори мъжът, пребит от роми на опашката в селски магазин

Полицията задържа двамата мъже, които пребиха свой съселянин на опашка в магазин в казанлъшкото село Горно Черковище. Акцията по задържането в ромската махала на селото бе проведена само два часа, след като в публичното пространство се появиха записи от охранителните камери на магазина, запечатали екшъна.

Пострадалият се казва Галин Черакчиев. Мъжът е над 50-годишна възраст. Той е със счупен нос, кръвонасядания и хематоми по главата, съобщава presstv.bg.

Той застана пред камерата на медията, за да разкаже за причините, довели до побоя. По думите му, двамата братя са му искали бутилка бира, за което показали печаливша капачка. Магазинерката казала, че такава промоция в обекта няма. Галин се намесил и двамата мъже му се нахвърлили и го пребили.

„Получавам един удар с глава, текна ми кръв от носа. Отдръпнах се един метър назад и поисках салфетка от магазинерката. Щях да искам и парцал, но дотам помня. Нищо не помня. Как съм се прибрал вкъщи, седнал съм вкъщи на леглото и ми дойде наум да се измия със студена вода, че да не изплаша децата, защото видях, че целият съм кървясал”, разказва пострадалият.
Той е категоричен, че нито е псувал, нито е обиждал нападателите си. „Не виждам защо трябваше да стане така”.

„Не помня какво е станало. Гледах на клипа как ме влачат, но не помня нищо. Не помня колко съм лежал на земята в магазина, как съм се прибрал до нас. От удара в главата ми се губи всичко. Извадил съм си медицинско. Съдебна медицина в Стара Загора ми го извадиха", добави Галин. 

"Никога не съм имал проблеми с местните цигани. На маса съм сядал с тях. Тези двамата не ги познавам", разказа още той. 

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
5 коментара
Принца

Принца

20.06.2019 | 16:22

Не е ли време да направим на циганската сган един погром? Докога ще търпим тези утрепки, които не само не си съзнават низшата класа, ами и се държат сякаш те са господарите. И сапун не става от тия боклуци, директно избиване

Отговори
2 1
Георгислав Петромиров

Георгислав Петромиров

20.06.2019 | 11:01

Как може бе хора да бъдете такива националисти и расисти! СРАМОТА !!! Ромите са хора като нас.

Отговори
2 4
До сапунджията

До сапунджията

19.06.2019 | 23:29

Ами, че защо ги търпите?? Преди да победи либералния социализъм в Западна Европа, през средните векове хората са ходели на лов за цигани, така както се ходи на лов за зайци, затова питайте бащите и дядовците си защо те не са правели същото?

Отговори
7 1
На сапун

На сапун

19.06.2019 | 21:38

Майка ви мръсна циганска, до кога ще ги търпим тия скапани мангасари????¿¿¿

Отговори
10 1
www

www

19.06.2019 | 20:46

Hranete tezi paraziti, davayte im pomoshti. Sramota.

Отговори
10 1

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?