Подай сигнал

Проф. Вучков взриви мрежата с абсурдно смешна СНИМКА

Лайфстайл

от Екип Марица 4706 прегледа 0

Водещият на предаването "Времена и нрави" проф. Юлиан Вучков, който често е обект на хумористични закачки от страна на предаването "Господари на ефира", бе спипан в любопитен стайлинг в центъра на София. Професорът е бил заснет да си купува вестници.

Облеклото му се състои от долнище на пижама и сако. Оказва се, че според потребителите водещият ежедневно се разхожда с този "аутфит". "Седи по пижама и през деня на пейката на тротоара пред тях. Ако не сте го виждали, наминете към 16:30 до пиците на НДК и тръгнете 200 метра в посока Попа", гласи един от коментарите. "Мда, на същата пейка съм го виждала и аз по долнище на пижама...", потвърждава друг потребител.

Коментари


Може да излиза навън по пижама, но си работи все така продуктивно за възрастта и поне не страда от старческа деменция, която например да го докара до положение да не може да пръдне без надзор от гледачка. Вие, които му намирате кусури, по-добре помислете какво ви чака, когато остареете.

Професор е колкото аз съм Космонафт...Агент на ДС и КГБ....МОТО-то му е Преди да се родя....и след това....Меча на Червените Приватизаторки.....

Завършен идиот.

Какво от това ,не е със скъсани дънки на коленете като клошар !

Може да не е пижама, а долнище на анцуг.Но дори и да е пижама, какво от това.Човекът е възрастен, живее наблизо, това му е махалата...В крайна сметка по ума изпращат, нали така? А той доказал, че го притежава. С каквво в облечен, когато седи на пейката пред дома си, не е толкова важно.Нито пък как излиза за вестници...Дръж се, профеаоре!...