Продължава ли хитовият сериал “Откраднат живот"? Ето отговора

Сериалът се връща напролет в нова болница

Още тази пролет телеманиаците ще видят как ще се развърже възела около героите на медицинската драма „Откраднат живот“, чиито шести сезон приключи едва преди дни. Новите серии ще са под мотото „Любовта лекува“, а лекарите ще оперират в чисто нова болница.

За последното намекна още сюжета от последните епизоди, когато финансовият директор Ина Фотева (в ролята Ирина Митева) събра цялата колегия. „На финала на сезона тя предложи на лекарския екип да я последва в нова болница, където ще осигури не само нови помещения за специалистите, но и ще даде възможност героите да рестартират своя живот, пише скандал.бг.

Кой от лекарите е готов да направи тази крачка – зрителите ще разберат скоро“, коментира екипът на продукцията. С този ход сценаристите вече имат свобода за кадрови рокади в сериала. Сред феновете вече се спекулира, че няма да видим отново на малкия екран Владо Пенев, чиито образ като че ли е единственият, които на финала на шести сезон не остави въпросителни, които да решава за напред. Актьорът е затрупан и с други професионални ангажименти особено в театъра, където се изявява и като режисьор. От продукцията обаче твърдят, че все още няма категорично решение кой остава и кой си тръгва от сериала.

Като че ли със сигурност ще се завърне една от любимките – доктор Галя Стилянова (Ралица Паскалева). След като актрисата се отдаде на личните грижи за сина си Максим в последните месеци, тя е готова да се гмурне отново в сагата, особено след като в последните излъчени серии тя се появи епизодично. Пък и идеално ще се впише в „любовния“ седми сезон, като възроди отношенията си с доктор Захариев (Емил Марков). Под въпрос остават и новите попълнения Тоеодора Духовникова и Владо Карамазов, които публиката заобича от раз, но точно те двамата трябва да износят на гърба си друг български сериал, който е готов и чака излъчване по Нова тв - „Дяволското гърло“. Един от символите на „Откраднат живот“ - доктор Борис Тасев (Наум Шопов-младши) също наскоро намекна, че не е сигурен дали ще продължи работата си на снимачна площадка, особено след като се дипломира и вече има право да упражнява лекарската професия в истинска болница.

След 295 епизода с участието на най-големите имена от българските кино и театрална сцена, сериалът ще постави ново начало за професионалния живот на героите. Това е и гаранция, че към екипа ще се присъединят поне 1-2 нови лекари, които да освежат сюжета и да вкарат нови интриги.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?