Принцеса Даяна имала смразяващо предчувствие за смъртта си

Принцеса Даяна предусещала смъртта си. Утре се навършват 22 години от тежкия инцидент, в който загина любимата принцеса на народа. На 31 август 1997-ма година лейди Ди загина при автомобилна катастрофа в тунел в Париж заедно с Доди ал Файед и техния шофьор Анри Пол.

Колата на Даяна и Доди се разбива в тринадесетата колона на тунела Алма. Въпреки че принцесата е мъртва повече от две десетилетия, тя остава една от най-важните фигури в британското кралско семейство, пише tocka.com.mk, цитирана от razkritia.com Традиционно през тези дни медиите са пълни с теми за живота и смъртта на обичаната принцеса.

 А една от историите за Даяна предизвиква наистина голям интерес. Става въпрос за последния разговор на лейди Ди с нейния бивш иконом Пол Бурел. Той разкрива, че на Даяна й се наложило да отиде в Париж преди да се завърне в Лондон, но не по нейно желание.

 Вечерта преди тежката катастрофа, в която лейди Ди губи живота си, принцесата споделила с иконома си, че няма търпение да се завърне у дома, след круиза с Доди ал Файед. Даяна споделила, че й е много топло във Франция. Принцесата казала, че на лодката й е добре, защото е по-хладно.

Даяна сподели с иконома, че Доди й е подарил много бижута, а той и казал, че вероятно много скоро Файед ще й предложи брак. Даяна потвърдила, че Доди е наистина много мил с нея и още веднъж казала, че не иска да ходи до Париж, а би искала да се прибере в Лондон.

Тя обаче не можела да се прибере сама, защото с Доди пътували с частен самолет. Затова Даяна го придружила до френската столица, защото той имал работа там. Двойката прекарала няколко дни в Париж.

Точно там принцесата и Файед загубиха животите в нелепа катастрофа. Утре се навършват 22 години от тежкия инцидент.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?