„Президентът” пребори Плевнелиев и Деси Банова

The 1 Lifestyle Awards направиха невъзможното. Събраха на едно място изпълнители от поп, R’n‘B и попфолк сцената, звезди от различни риалити формати, лица от конкурентни телевизии, актьори, модели, миски...

Целият шоубизнес се съсредоточи в столичен клуб снощи и всички бурно аплодираха най-заслужилите за работата си през 2017 година и най-интересните откъм поведение и в личен план. 28 статуетки от сферите на бизнеса, киното и телевизията, музика, мода и личен живот отидоха в ръцете на тези, които получиха най-много гласове в онлайн вота, продължил 10 дни.

От сферата на киното и телевизията бяха раздадени 5 награди. Най-добър български филм стана „Вездесъщият“. Най-добро лайфстайл предаване – „Папараци“ на bTV, a за най-добра водеща гласуващите определиха Гала от Нова ТВ.

За да получат статуетките, на сцената съответно се качиха репортерките Бети Методиева и българската Ким Кардашиян – Деси Павлова. За любима звезда на България хората избраха Константин. Една от най-оспорваните награди беше тази за сензация на годината, в която се състезаваха обявяването на връзката между Деси Банова и Росен Плевнелиев, коронясването на Мис България Тамара Георгиева, Сузанита, участието на Луна в Big Brother и хитът „Шушана“.

Статуетката отиде в ръцете на Луна, която, качвайки се на сцената обяви: „Внимание, президентът говори!“ и предизвика интереса на всички. Единствената, която не се впечатли и дори остана разочарована, беше Сузанита. Момичето видимо беше разстроено от загубава.

Източник Блиц

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Защо се провали първият мандат за съставяне на правителство?